Oнлајн радионицa о стандардима равноправности у омладинском раду и инклузији младих са менталним инвалидитетом

9. новембра 2020.

Имамо задовољство да Вас позовемо на онлајн радионицу о стандардима равноправности у омладинском раду и инклузији младих са менталним инвалидитетом, коју ћемо одржати у недељи од 16.  до 20. новембра 2020. године.

Онлајн радионица намењена је омладинским радницама/цима у директном раду са младима који имају одређено искуство и интересовање за рад са младима из осетљивих група, стручњацима/стручњакињама у директном раду са младима са менталним инвалидитетом као и оним омладинским радницима/цама који желе да прошире своја знања о раду и укључивању младих са  менталним инвалидитетом. Циљ онлајн радионице  је да учесници/це стекну више информација о правима особа са менталним инвалидитетом и унапреде своја знања и вештине потребне за пружање квалитетне подршке младима са менталним инвалидитетом кроз интерактивни рад и дискусију.

Радионица  је организована у  три модула. 

Онлајн радионица биће одржана на зум платформи. Радионица ће бити постављена и на Мудл платформи где ће учесницама/цима бити доступни сви потребни материјали за рад, као и снимљене сесије радионице.

Учеснице/ци радионице након завршетка онлине радионце и урађена сва три модул теста, добиће електронски сертификат о учешћу.

Најљубазније вас молимо да нам своје учешће потврдите одговором на имејл, prijava.mdri.serbia@gmail.com , најкасније до 13. новембра 2020. године. Након послате пријаве, послаћемо Вам линк за приступ радионици.

Онлајн радионицу о стандардима равноправности и инклузији младих са менталним инвалидитетом  реализује Иницијатива за права особа са менталним инвалидитетом MDRI-S  у партнерству са Удружењем Наша кућа из Београда у оквиру пројекта „Једнакост пред законом као предуслов за запошљавање особа са инвалидитетом EQUALIZER“. Пројекат је део грант шеме – Подршка Европске уније активном укључивању младих.